Shopping4netin luontaistuotteiden verkkokaupasta löydät monipuolisen valikoiman tunnettuja ja valvottuja tuotteita. Tuotteita esim. Dr Donsbach, Birger Ledin, Cederroth, Ferrosan, Macronova ja Pharma Nord. Kaikki tuotteet ovat tarkistettuja sekä Ruotsin luontaistuotenlautakunnan hyväksymiä


Chia-siemenet sisältävät yli 20% omega-3.a ja 33% ravintokuituja!. Chia-siemen ovat Meksikosta ja niitä on käytetty jo Asteekkien aikana. Chia-siemen on yksi rikkaimmista kasvislähteistä Omega-3 rasvahapolle. Chia (Salvia Hispanica) on kukkiva kasvi minttu-perheestä ja sen alkuperä on Meksikossa. Painonhallintaan ja nesteytykseen.

Hedelmät, pähkinät ja siemenet »

Painonhallintaan - CoffeeSLENDER on kahvi, joka auttaa sinua pudottamaan painoasi. Kahvipavut sisältävät luonnollisesti klorogeenihappoa. Coffee slender kahvi vaikuttaa kehon glukoosivaihduntaan, verensokeri- sekä insuliinitasoon. Tavallisessa kahvissa ei klorogeenihappotaso ole tarpeeksi korkea tehdäkseen vaikutusta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen Coffee SLENDERin käyttö kahdeksan viikon ajan, voi pudottaa painoa kolmella kilolla ja lyhentää vyötärönmittaa parilla sentillä.

Coffee SLENDER kahvi »

Shopping4net toimii nykyään eurooppalaisilla markkinoilla (Ruotsi, Norja, Tanska, Suomi, Englanti, Irlanti, Saksa, Hollanti, Ranska, Sveitsi ja Itävalta).

Shopping4net nettikauppa »